Какаово масло, органичнo, студенопресовано

 • Какаово масло, органичнo, студенопресовано

Какаово масло, органичнo, студенопресовано

Наличност:
10
Код на продукта:
Organic Cocoa Seed Butter
9.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Какаовото масло е органично, студено пресовано. Подходящо е и за кулинарни, и за козметични цели. То е добър източник на енергия, витамини и минерали. Заздравява косата, кожата и ноктите, подобрява еластичността на кожата, подобрява състоянието ѝ при стрии, ускорява заличаването на белези.

За кулинарни цели: може да замести изцяло маслото с животински произход, както в сладки, така и в солени изделия. При топлинна обработка е едно от най-издръжливите растителни масла, заради структурата на мастните вериги. Така че можете да приготвите любимите си пържени картофки, с чиста съвест :)

За козметични цели: може да се използва като самостоятелен козметичен продукт (нанасянето на влажна коса/кожа, улеснява усвояването и олекотява консистенцията му). Влага се в лосиони, маски за коса, балсам за устни или като основа на много домашни рецепти за здравословна козметична грижа. Чудесен бронзант, с много добра слънце рефлекторност. Помага за разнасянето на слънчеви петна и лекува слънчеви изгаряния.


Състав:

INCI: Organic Theobroma Cacao Seed Butter.


Условия за съхранение:
Хладно място, непряка слънчева светлина, най-добре да е в хладилник, спазване на хигиена на употреба.


Опаковка:
Стъклено* бурканче: 150 мл
*От самото си създаване ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка. Освен, че това е най-добрата форма на съхранение за висококачествените съставки, пазим и природата.


Предимства на продуктите на QQ Natural:


  • 100% натурален състав
  • 100% биоразградими продукти, които не замърсяват околната среда
  • Веган (без животински мазнини)
  • НЕ СЪДЪРЖАТ масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.
  • Ръчна изработка
  • Произведено в България

❤️‍ Създадено с любов!

С грижа за хората и природата!


Споделете

Напишете отзив