Магнезиеви соли за крака със Зехтин и Етерични Масла от Мента и Цитронела

  • Магнезиеви соли за крака със Зехтин и Етерични Масла от Мента и Цитронела

Магнезиеви соли за крака със Зехтин и Етерични Масла от Мента и Цитронела

Наличност:
10
Код на продукта:
Mugnesium Foot Salt with mint and citronella essential oils
16.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Магнезиевите соли за крака, разтворени в около 1,5 л вода с температура около 40 °С са чудесен метод за релаксация на уморени крака. Ароматът им е свеж и радостен - на етерични масла от мента и цитронела. Имат антибактериално и противогъбично действие. Магнезият се абсорбира по-добре през кожата, отколкото чрез добавки за пиене. Кожата на краката е областта, която най-интензивно усвоява солите на магнезия. Топлата вода допълнително прави кожата по-възприемчива към абсорбация. И още нещо: ароматерапевичен ефект благодарение на етеричните масла от цитронела и мента: и тялото, и духа са освежени.


INCI Natural magnesium salt, Olea Europaea (olive) oil,  Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil;

Състав: Натурални магнезиеви соли, студенопресован зехтин, Етерини масла от мента и цитронела;


Начин на употреба: Разтворете една чаена лъжичка соли в 1,5 л топла вода. оставете краката да отпочиват в разтвора, докато водата се охлади.


*Опаковка: стъклено бурканче: 200 г

*От самото си създаване ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка, освен че това е най-добрата форма на съхранение за вискокачесвените съставки, пазим природата.

Направен с любов!

С грижа за хората и природата!

Споделете

Напишете отзив