Натурален Сапунен Мус за Измиване на Лице със Скраб Ефект При Склонна към Омазняване, Акне, Черни точки Кожа с Чаено дърво и Авокадо

 • Натурален Сапунен Мус за Измиване на Лице със Скраб Ефект При Склонна към Омазняване, Акне, Черни точки Кожа с Чаено дърво и Авокадо

Натурален Сапунен Мус за Измиване на Лице със Скраб Ефект При Склонна към Омазняване, Акне, Черни точки Кожа с Чаено дърво и Авокадо

Наличност:
В наличност
Код на продукта:
Натурален Мус за Измиване на Лице Скраб Ефект
11.00 лв.
5/5 (1 отзива) Напишете отзив

Натуралният измиващ мус за лице със скраб ефект е подходящ за всекидневна употреба при склонна към омазняване и разширени пори кожа, при черни точки и акне. Обогатената с овлажнители сапунена консистенция  не позволява на кожата да се пресуши по време на измиване, като по този начин не се активира и компенсаторното ѝ омазняване. Почистването е в дълбочина и стимулира клетъчната регенерация - кожата е обновена, със свеж и здрав вид. Добавеното масло от авокадо и глицерин подхранват и овлажняват кожата, без да създават мазен ефект. Етеричните масла регулират мастния баланс и се грижат полезните компоненти да проникнат в подповърхностните слоеве на кожата. Мусът притежава и ароматерапевтичен ефект, благодарение на добавените масла от чаено дърво и розмарин. 


Състав:

INCI: Aqua, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Hydroxide,        Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Leptospermum Petersonii (Lemon Tea Tree) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil.

БГ: Осапунени: кокосово масло, обогатен с масло от авокадо и глицерин; етерични масла: чаено дърво и розмарин, кайсиев крахмал; конопено семе, хума, морска сол, захар.


Условия за съхранение:
Хладно място (желателно в хладилник), непряка слънчева светлина, спазване на хигиена на употреба. 


Опаковка:
Стъклено* бурканче:  100 мл. 

* От самото си създаване, ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка. Освен, че това е най-добрата форма на съхранение за висококачествените съставки, по този начин пазим и природата. 


Предимства на продуктите на QQ Natural:


  • 100% натурален състав
  • 100% биоразградими продукти, които не замърсяват околната среда
  • Веган (без животински мазнини)
  • НЕ СЪДЪРЖАТ масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.
  • Ръчна изработка
  • Произведено в България


❤️‍ Създадено с любов!

С грижа за хората и природата!


Споделете

Напишете отзив