Флорална Вода от Роза Дамасцена България

 • Флорална Вода от Роза Дамасцена България

Флорална Вода от Роза Дамасцена България

Наличност:
75
Код на продукта:
Rosa Damascena Bulgaria Flower Water
8.00 лв.
5/5 (1 отзива) Напишете отзив

Флоралната вода от роза* е изключително  нежна, хипоалергенна,  подходяща за всички възрасти и всички типове кожа. Има подхранващо действие, а етеричните масла в състава** стимулират обновителните и регенеративни процеси на кожата. Регулира pH баланса, тонизира и омекотява епидермиса. Притежава избелващо действие, подпомага избелването на пигментни петна. Много добро и нежно почистващо средство, което свива порите, подпомага запазването на влагата в кожата и избистря тена.

*Флоралните ни води се добиват чрез традиционен метод на парна дестилация. Имат богат състав  на етерични масла, естествени спирти и други полезни елементи с естествен произход, които лесно се усвояват от кожата.
**Ние не отнемаме етеричното масло от флоралната вода. Дестилериите извличат маслото и флоралната вода е остатъчен продукт при производството им. Флоралната ни вода е добита от свежи връхчета и цветове на диворастяща коприва, събрани в екологично чист район. 


Начин на употреба:

  • За почистване на лице, деколте, шия.
  • Освежаващ спрей с дезодориращ ефект (примесите от етерични масла в състава имат антибактериално действие и при напръскване на изпотени мишници, например, игнорират лошия аромат като убиват бактериите, които са негови причинители).
  • Като измиващо средство, когато сте в движение и нямате алтернатива. В комбинация с тампон или сухи кърпички, (вместо мокри кърпички) - напръсквате мястото, което е нужно да почистите, и обтривате със суха кърпичка, тампон. Антибактериалните свойства на етерично-маслените композиции в състава ще помогнат да почистите надеждно, а като бонус кожата ще бъде подхранена, освежена и с балансирано РН.

Състав:
INCI: Rosa Damascena Flower Hydrosol, Citronellol, Eugenol, Farnesol.
БГ: Парен екстракт на биологично отгледана българска роза Дамасцена.


Опаковка:

Стъклена* бутилка със  спрей-помпа, 100 мл.
* От самото си създаване, ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка. Освен, че това е най-добрата форма на съхранение за висококачествените съставки, по този начин пазим и природата. 


Предимства на продуктите на QQ Natural:


  • 100% натурален състав
  • 100% биоразградими продукти, които не замърсяват околната среда
  • Веган (без животински мазнини)
  • НЕ СЪДЪРЖАТ масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.
  • Ръчна изработка
  • Произведено в България

❤️‍ Създадено с любов!

С грижа за хората и природата!


Споделете

Напишете отзив