100% Натурален Слънцезащитен Крем с Кокосово Масло и Алое

100% Натурален Слънцезащитен Крем с Кокосово Масло и Алое

Наличност:
26
Код на продукта:
100% Natural Sunscreen Cream With Carrot Seed Oil Aloe Vera
19.00 лв.
5/5 (2 отзива) Напишете отзив

100% Натурален слънцезащитен крем с кокосово масло и алое.

Изцяло натурален слънцезащитен крем. Веган. В състава си включва масла с висок слънчев филтър и е подсилен от съдъжанието на цинков оксид като естествен слънцерефлектор. Максимална защита от парещото слънце, без химия и кожни раздразнения. Идеален за  плажа, планината и градината. Подходящ за бебета и деца - не съдържа етерични масла. Подържа кожата мека и овлажнена - с добавено Алое. Консистенцията е хидратантна, разнася се много добре и опаковка от 150 мл е достатъчна за 4 членно семейство.

Между 35-50 защита, в зависимост от слоя на нанасяне. Не е необходимо да се маже след всяко влизане във водата, достатъчно е едно намазване в началото, освен при много нуждаещи се (бяла и склонна към изгаряне кожа).


INCI: Damascena Hydrosol, Cocos Nucifera Oil, Theobroma cacao (Cocoa) Seed Butter, Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil, Daucus carota (Carrot Seed) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Zink oxide, , Cetearyl Alcoho**lCetearyl GlucosideSalicylic Acid**, Ethyl Lauroyl Arginate HCl Benzyl alcohol Glycerin Cinnamic Acid**;

Състав: хидролат на роза дамасцена*, какаово*, кокосово* масла, масло от семена на морков*, масло от пшеничен зародиш, алое, цинков оксид.


*сертифициран биологичен произход // certified organic origin 

**ECOSERT, COSMOS и Nature препоръчано;Условия за съхранение: на хладно място, на непряка слънчева светлина, най-добре да е в хладилник, спазвване на хигиена на употреба.


* Опаковка: 150 мл

* Опаковка: 100 мл

Пристига в стъклено бурканче, което след употреба можете да използвате за нещо друго, да върнете при нас или да рециклирате.

Продуктът е изцяло натурален, не съдържа масла от животински произход, веган и 100% биоразградим. Не замърсява водните басейни и почвите.

В цялата гама продукти на QQ Natural НЯМА минерални масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.

Продуктите ни НЕ съдържат химически агенти и не повлияват негативно флората и фауната.


Направен с любов ! 

С грижа за хората и природата !

Споделете

Напишете отзив