Натурален Балсам за Устни "Жълта Целувка" с Кокосово и Рициново Масла

Натурален Балсам за Устни "Жълта Целувка" с Кокосово и Рициново Масла

Наличност:
55
Код на продукта:
Natural Lip Balm Yellow kiss whit Coconut and Castor Oils
6.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Нaтуралният балсам за устни “Жълта целувка” с аромат на ванилия е с богата комбинация от подхранващи масла и растителен восък, които заздравяват и предпазват нежната кожа на устните от влиянията на околната среда – слънце, вятър, студ.  Лекува и защитава напуканите устни. Естественият произход на съставките помага на кожата да се възстанови бързо и да добие приятна мекота за дълго време. Ще усетите, че използван във времето този натурален балсам за устни ще доведе до все по-рядка необходимост от прилагането му. Това се дължи на въздействието на маслата в състава, които засилват естествено имунитета на кожата. Резултатът е, че тя става по-здрава и по-устойчива на влияния, благодарение на собствените си сили.
Този натурален балсам за устни може да се използва от хора на всякакви възрасти, изключително нежен, той е подходящ и за най-малките.
Създаден е в малка и компактна опаковка, така че да можете да го вземете със себе си, без значение къде отивате.


Състав:
INCI: Cocos Nucifera Oil*, Cacao Seed (Cacao) Butter*, Sesamum Indicum Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Vegetable Wax, Curcumin, Vanilla extract.

БГ: кокосово*, какаово*, сусамово, рициново масла, масло от гроздови семки, растителен восък, екстракти от куркума и ванилия.

*сертифициран биологичен произход //certified organic origin


Опаковка: 15 мл


Предимства на продуктите на QQ Natural:


  • 100% натурален състав
  • 100% биоразградими продукти, които не замърсяват околната среда
  • Веган (без животински мазнини)
  • НЕ СЪДЪРЖАТ масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.
  • Ръчна изработка
  • Произведено в България

❤️‍ Създадено с любов!

С грижа за хората и природата!


Споделете

Напишете отзив