Натурален Магнезиев Бутер за Тяло с Розова Вода и Портокал

Натурален Магнезиев Бутер за Тяло с Розова Вода и Портокал

Наличност:
187
Код на продукта:
Magnesium_Body_Butter
18.60 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

2 в 1 - здраве и красот за кожата + здравословна порция

Mg+ за организма

Mg+ Магнезиев бутер за тяло

Пухкава плътна консистенция, подходяща за много суха и раздразнителна кожа. Богатият маслен състав подхранва кожата и я запазва мека и еластична. Омаен аромат на портокал* и розмарин**.

Магнезият в състава е в най-естествената си форма, срещан в природата и лесно усвоим (В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН ОРГАНИЗМЪТ УСВОЯВА Mg+, ЧРЕЗ КОЖАТА ) и дава възможност да се поеме от кожата и да се погрижи за насищането на организма с Mg+ - толкова необходим на нашето тяло за нормалното му функциониране и толкова консумиран от напрегнатия стил на ежедневието ни.

Кокосовото масло има антисептично действие и способността да запечатва влагата в кожата, което я прави жизнена и еластична. Маслото от шея е известно с разкрасяващите си свойства, подпомага зарастването на наранявания и лечението на раздразнения, то прави кожата мека и копринено нежна. Маслото от авокадо допълва ефектите на предходноте масла, то се усвоява лесно и е богато на гама полезни витамини, възвръщащи еластичността и свежия вид на кожата.

Растителните восъци в комбинация с маслата създават фина бариера между външната среда и кожата и така я пазят от негативни влияния. Подхранващата сила на бутера подпомага здравината и еластичността при сухата кожа, дава и порция нужно омасляване, за да се съживи и придобие гладкък свеж и здрав вид, едновремено с това организмът е поел полезна порция магнезий!

Ароматерапия:

Портокал*

Енергизира тялото, намалява страха от неизвестното и носи радост и позитивизъм. Зарежда с положителни чувства.

Розмарин**

Пречиства енергийните полета. Отваря и хармонизира гърлената чакра.

Състав: магнезиво олио, кокосово масло, масло от карите (шеа), масло от авокадо, розова вода, растителен восък, витамин Е; етерични масла: портокал и розмарин;

Условия за съхранение: хладно място, непряка слънчева светлина, спазване на хигиена на употреба.

*Сертифицирано органично производство

*Опаковка: стъклено бурканче: 100 мл

Направен с любов!

Споделете

Напишете отзив