100% Натурален Слънцезащитен Крем с Кокосово Масло и Алое

100% Натурален Слънцезащитен Крем с Кокосово Масло и Алое

Наличност:
143
Код на продукта:
Natural Sunscreen Cream
17.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Изцяло натурален слънцезащитен крем. Веган. В състава си включва масла с висок слънчев филтър и е подсилен от съдъжанието на цинков оксид като естествен слънцерефлектор. 100% защита от парещото слънце, без химия и кожни раздразнения. Идеален за  плажа, планината и градината. Подходящ за бебета и деца - не съдържа етерични масла. Подържа кожата мека и овлажнена - с добавено Алое. Консистенцията е хидратантна, разнася се много добре и опаковка от 150 мл е достатъчна за 4 членно семейство.

Между 35-50 защита, в зависимост от слоя на нанасяне. Не е необходимо да се маже след всяко влизане във водата, достатъчно е едно намазване в началото, освен при много нуждаещи се (бяла и склонна към изгаряне кожа).

Състав: хидролат на роза дамасцена*, какаово*, кокосово* масла, масло от семена на морков*, масло от пшеничен зародиш, алое, цинков оксид.

*сертифициран биологичен произход


* Опаковка: 150 мл

* Опаковка: 100 мл

Пристига в стъклено бурканче, което след употреба можете да използвате за нещо друго, да върнете при нас или да рециклирате.

Продуктът е изцяло натурален, не съдържа масла от животински произход, веган и 100% биоразградим. Не замърсява водните басейни и почвите.

В цялата гама продукти на QQ Natural няма минерални масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.

Те не съдържат химически агенти и не повлияват негативно флората и фауната.

Споделете

Напишете отзив