Флорална Вода от Коприва

Флорална Вода от Коприва

Наличност:
83
Код на продукта:
Nettle floral water
7.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Флоралните ни води се добиват чрез традиционен метод на парна дестилация. Имат богат състав  на етерични масла, естествени спирти и други полезни елементи с естесвен произход, които лесно се усвояват от кожата.

 

Флоралната вода от КОПРИВА е богата на провитамин А, витамини В2, С, К, етерични масла, соли на желязото,  калция, калия и сярата; органични киселини, протеини, танини, фосфати, силиций. Това я прави освен чудесен тоник за лице, познато и изпитано средство за поддържане на косата. Напръскана в корените помага при косопад, пърхот, подсилва фоликулите, стимулира отделянето на естествени пигменти (за предотвратяване на побеляването на косъма). Богатият коктейл витамини и полезни вещества подобрява структурата на кожата и косъма, помага за сгъстяване и поддържане на здрава и блестяща коса с балансирано РН.

 

Употреби:

++За почистване на лице, деколте, шия.

++ За коса:

 -  улеснява разресването, етеричните масла и минерали имат лек естествен силикониращ ефект, така косъма получава подхранване и естествена защита от механични и химични увреждания. Заглаждащия ефект прави косата гладка, мека и бляскава.

- за борба с пърхот, кожни раздразнения, косопад. Подсилва и стяга фоликулите в кореновата система на косата, за да остане всеки косъм на мястото си. Естествена "тор" за косъма, която му помага да расте здрав и устойчив.

- за забавяне и предотвратяване на депигментацията (побеляване) на косъма.

++ Освежава и  балансира РН.

 

 Състав:
INCI Nettle hydrosol (Воден дестилат на коприва);

 

*Екстракция: парна дестилация

100%  Натурален продукт, свежи връхчета и цветове на диворастяща коприва, събрани в екологично чист район.

* Ние НЕ ОТНЕМАМЕ етеричното масло от флоралната вода. Дестилериите извличат маслото и флоралната вода е остатъчен продукт при производството им.

 

*Опаковка: стъклена спрей-помпа: 100 мл

*От самото си създаване ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка, освен че това е най-добрата форма на съхранение за вискокачествените съставки, пазим природата.

 

Направен с любов!

С грижа за хората и природата!

Споделете

Напишете отзив