Флорална Вода от Коприва

Наличност:
78
Код на продукта:
Nettle floral water
7.00 лв.
Още не е оценен Напишете отзив

Флоралната вода от коприва* е богата на провитамин А, витамини В2, С, К, етерични масла, соли на желязото,  калция, калия и сярата; органични киселини, протеини, танини, фосфати, силиций. Това я прави освен чудесен тоник за лице, познато и изпитано средство за поддържане на косата. Напръскана в корените помага при косопад, пърхот, подсилва фоликулите, стимулира отделянето на естествени пигменти (за предотвратяване на побеляването на косъма). Богатият коктейл витамини и полезни вещества подобрява структурата на кожата и косъма, помага за сгъстяване и поддържане на здрава и блестяща коса с балансирано РН.

*Флоралните ни води се добиват чрез традиционен метод на парна дестилация. Имат богат състав  на етерични масла, естествени спирти и други полезни елементи с естествен произход, които лесно се усвояват от кожата.
**Ние не отнемаме етеричното масло от флоралната вода. Дестилериите извличат маслото и флоралната вода е остатъчен продукт при производството им. Флоралната ни вода е добита от свежи връхчета и цветове на диворастяща коприва, събрани в екологично чист район. 


Начин на употреба:

  • Като тоник за почистване на лице, деколте, шия.
  • За коса:
   - за лесно разресване - етеричните масла и минерали имат лек естествен силикониращ ефект. Така косъма получава подхранване и естествена защита от механични и химични увреждания. Заглаждащия ефект прави косата гладка, мека и бляскава.
   - за борба с пърхот, кожни раздразнения, косопад. Подсилва и стяга фоликулите в кореновата система на косата, за да остане всеки косъм на мястото си. Естествена "тор" за косъма, която му помага да расте здрав и устойчив.
   - за забавяне и предотвратяване на депигментацията (побеляване) на косъма.
  • За освежаване и  балансиране на РН на кожата и косата.

Състав:
INCI: Nettle hydrosol
БГ: Воден дестилат на коприва


Опаковка:
Стъклена* бутилка със  спрей-помпа,
100 мл
* От самото си създаване, ние поставяме всички наши продукти в СТЪКЛЕНА опаковка. Освен, че това е най-добрата форма на съхранение за висококачествените съставки, по този начин пазим и природата. 


Предимства на продуктите на QQ Natural:

  • 100% натурален състав
  • 100% биоразградими продукти, които не замърсяват околната среда
  • Веган (без животински мазнини)
  • НЕ СЪДЪРЖАТ масла с нефтен произход, втвърдители, изкуствени активни вещества, ароматни композиции и други съставки, които е възможно да пресушат, раздразнят и алергизират кожата.
  • Ръчна изработка
  • Произведено в България

❤️‍ Създадено с любов!

С грижа за хората и природата!


Споделете

Напишете отзив